5 parasta ikkunanhoitoideaa kylpyhuoneeseen tänä kesänä

Viileämmät heinä- ja elokuukaudet ovat australialaisille täydellistä aikaa valmistautua vuoden myöhempien kuukausien kuumempiin kuukausiin. Lämpimien sääratkaisujen etsiminen joulukuuhun voi olla vakava virhe. Valmistaudu nyt, jotta kun ylimääräinen lämpö tulee, olet valmis nauttimaan olostasi. Vaikka mikään ei voita lasisuihkuovien kauneutta, useimmat ihmiset huomaavat, että kylpyhuoneen ikkunat ja ovet tarvitsevat päällysteitä voidakseen nauttia kylpyhuoneestaan ​​koko päivän. Tässä on viisi parasta ikkunoiden hoitoideaa lasi-ikkunoille ja kylpyhuoneoville.
1. Ikkunakalvo
Jos kylpyhuoneesi ikkunat tai lasiovet muuttuvat kasvihuonemaisiksi äärimmäisen kuumuuden aikana, kannattaa tarkistaa, mistä lasista ne on tehty. Pienen tarran tai silkkipainetun etiketin ikkunalasien alanurkissa pitäisi kertoa, onko lasi kirkas vai käsitelty. Kallis sävytetty lasi estää ultraviolettisäteilyn (UV) ja hylkii auringon lämmön, kun taas kirkas lasi ei. Jos ovilasi on kirkas, voit maksaa sävytetyn ikkunakalvon asentamisesta ammattimaisesti sisäpintaan. Laadukas kalvo, kuten 3M, hylkää auringon lämmön ja estää UV-säteilyn pilaamatta näkymääsi.
2. Pystysuuntaiset istutusikkunaluukut
Plantation ikkunaluukut voivat tuoda tuulista etelän charmia kylpyhuoneeseesi. Puiset säleikkunaluukut muistuttavat pystysuorat ikkunaluukut, ne nousevat ylös, kun haluat päästä ovelle, ja ne voidaan sulkea kiinni yöksi tai milloin haluat yksityisyyttä. Toisin kuin ikkunakalvot, nämä ikkunaluukut ovat energiatehokkaita ympäri vuoden, eivät vain auringon paistaessa. Kun ikkunaluukut liikkuvat kiskoja pitkin ovien ja ikkunoiden ylä- ja alapuolella, voit avata tai sulkea niitä juuri sopivasti auringon asennosta riippuen. Näin voit käyttää lasista suihkukaappiasi mihin aikaan päivästä tahansa ilman, että kylpyhuoneesi on liian kuuma tai aurinkoinen.
3. Jälkiasenna hyttysverkot
Perhoverkot ovat suosittuja vaihtoehtoja Australiassa, koska ne pitävät hyönteiset poissa kylpyhuoneesta estämättä näkymää. Tuotteita, kuten Freedom Retractable Screens®, on saatavana kaikentyyppisiin kylpyhuoneen ikkunoihin tai oviin. Ne ovat helppo ja kestävä tapa peittää ovi ja estää kärpästen pääsy sisään, kun käytät kehyksetöntä lasisuihkua. Lisäbonuksena monet näytöt estävät UV-säteilyn ja tarjoavat myös lämmönhallintaominaisuuksia. Jos haluat nauttia suihkusta milloin tahansa päivän aikana, perhoverkot ovat loistava sijoitus.
4. Liukupaneelit
Vaihtoehto auringonsuojaverhoille, liukupaneelit voivat auttaa hallitsemaan lämpöä, joka tulee kylpyhuoneeseen lasi-ikkunoiden ja ovien kautta. Jos ikkunoissasi on puukehykset, liukupaneelit voidaan asentaa suoraan karmiin. Näin voit nauttia näkymistä kylpyhuoneestasi ilman, että huoneesta tulee ylivoimaisen aurinkoinen.
5. Shoji-näytöt
Japanilaistyyliset Shoji-näytöt antavat sinulle mukavan määrän valoa ilman, että aurinko paistaa suihkusi lasiovien läpi. Nämä riisipaperista valmistetut näytöt estävät tietyn määrän valoa ja lämpöä ja antavat kylpyhuoneellesi ainutlaatuisen ilmeen. Koska nämä näytöt eivät liuku tai vedä sisään, ne eivät sovellu ikkunoihin tai oviin, joiden läpi haluat nauttia näkymistä.
Johtopäätös
Nämä viisi ideaa lasiovien ja ikkunoiden käsittelyyn auttavat sinua nauttimaan kylpyhuoneesi kehyksettömästä lasisuihkusta tänä kesänä ilman, että eläisit kasvihuoneessa.