5 parasta morsiamen häitä edeltävää aktiviteettia

Vaikka sulhaset alkavat antaa morsiamilleen rahansa hoitopanoksessa, morsiamet hallitsevat edelleen häävalmisteluja. Morsiamet vaativat katsomaan parastaan ​​pukeessaan mekkonsa päälle ja sanoessaan lupauksensa. Kun muodit tulevat ja menevät, maut muuttuvat ja morsiamet tekevät erilaisia ​​asioita vuodesta toiseen. Tässä on viisi parasta häätoimintaa morsiamenille.

1. Matka kampaajalle
Suosituin morsiamen häitä edeltävä hoitomuoto on hiusten hoitaminen. Yli puolet morsiamista käy salongissa, kun taas toiset luottavat mobiilipalveluihin tai anteliaisiin ystäviin pitääkseen lukkonsa täydellisenä kotona ennen häitä.

2. Hampaiden valkaisu
Jotkut kutsuvat nykyistä hampaiden valkaisuhulluutta “One Direction” -efektiksi brittiläisen poikabändi One Directionin ilmiömäisen suosion jälkeen. Kaikilla bändin jäsenillä on kirkkaampia hampaat, joista useimmat meistä voivat vain haaveilla. Olipa kyseessä ohimenevä muotiilu tai ei, hampaiden valkaisun suosio on kasvanut räjähdysmäisesti, ja kotivalkaisupakkausten myynti lentää kauppojen hyllyiltä kaikkialla maassa. Yli viidesosa kaikista morsiameista myöntää valkaiseensa hampaitaan ennen kävelyä. Tunnin valkaisutoimenpiteet, kuten Zoom™-valkaisu, jotka käyttävät voimakkaita valoja aktivoimaan erityisen valkaisugeelin, eivät ole koskaan olleet turvallisempia, halvempia tai suositumpia.

3. Fake Tan
Vaikka tekorusketuksen liioitteleminen jättääkin sinut näyttämään onnettomalta zombieoranssin sävyltä, nykyaikaiset tekorusketukset voidaan suihkuttaa vaivattomasti jättämättä ihollesi luonnotonta oranssia hehkua. Yli 15 prosenttia morsiamista saa tekorusketuksen ennen suurta päivää. Useimmat morsiamet käyvät paikallisessa kauneushoitolassa, kun taas toiset kutsuvat mobiilirusketuspalveluita. Morsiamet, jotka haluavat ruskettua mukavasti omassa kodissaan, voivat järjestää niin sanottuja “rusketusjuhlia” ennen suurta päivää.

4. Dermarollerit
Dermarollerit sisältävät tuhansia pieniä neuloja, jotka luovat mikroskooppisia pisteitä kasvojen ihoon. Koulutetun kosmetologin suorittama salonkihoito on turvallinen tapa edistää kollageenin luonnollista kasvua. Kun kolme istuntoa kuuden viikon välein, monet morsiamet kertovat iloisesti, että heidän ihonsa näyttää olevan sileämpi ja kireämpi lisääntyneen kollageenin tuotannon ansiosta. Tämä on win-win-tilanne morsiamille, jotka valmistautuvat kävelemään saarelle.

5. Vahaus
Yli 50 prosenttia morsiamista myöntää, että he ovat vahattaneet jonkinlaisen vahan ennen solmun solmimista. Vaikka useimmat morsiamet pitävät kiinni jalkojen vahauksesta, jotkut rohkeat sielut hakevat bikinejä tai brasilialaisia ​​vahoja varmistaakseen hääyönsä myrskyn. Vahausta tarjoavat laajasti kauneushoitolat, mutta monet naiset käyvät erikoistuneissa vahaussalongeissa.

Johtopäätökset
Joten, siinä mennään – viisi suosituinta häitä edeltävää toimintaa morsiamenille. Kumpaa aiot kokeilla? Kerro meille, mikä toimi sinulle, ja jätä meille kommentti alle. Haluaisimme kuulla sinusta ja tietää, millä kohtelimme itseäsi.