Mitkä ovat todella parhaat tavat ansaita rahaa verkossa keskimääräiselle Joelle?

On olemassa monia artikkeleita siitä, kuinka ansaita rahaa verkossa, mutta valitettavasti monet niistä eivät ole niin rehellisiä, ja sen seurauksena ne eivät ole niin hyödyllisiä. Liian usein nämä ovat artikkeleita, jotka joku on kirjoittanut nopean tutkimuksen jälkeen ja jotka sisältävät liian hitaita strategioita, jotka ansaitsevat vain pikkurahaa tai joita kukaan terveellä mielellään ei olisi valmis tekemään. Ei kovin hyödyllinen. Jopa ihmiset, jotka näyttävät tekevän menestyksekkäästi uraa verkossa, ovat yleensä kiinnostuneempia jakamaan ideoita, joita he eivät koskaan käyttäisi itse tai joiden onneaminen kestää vuosia.
Joten tämä mielessä, mikä on keskiverto Joelle paras tapa ansaita rahaa verkossa nopeasti, luotettavasti ja riittävän suuria määriä ollakseen kannattavaa? Lue ja katsomme vastauksia, joista voi olla apua…

Myydään
Ykköstapa ansaita rahaa nopeasti ja luotettavasti verkossa, jos tarvitset nopeaa “hieman käteistä” on luultavasti vain myydä jotain, mitä omistat. Tämä ei ole erityisen lumoava tai erityisen jännittävä, mutta juuri siksi se toimii.
Helpoin tapa tehdä tämä on mennä jonnekin, kuten Amazoniin tai eBayyn, ja listata tuotteesi siellä. Vanha tekniikka, vanhat vaatteet, DVD-levyt, tietokonepelit, koristeet… kaikki voi myydä, ja jos olet valmis käyttämään aikaa listauksen luomiseen ja paljon pakettien toimittamiseen, tämä voi olla erittäin kannattavaa.
Jos olet vähemmän kiinnostunut nopean rahan ansaitsemisesta ja haluat tehdä todellista voittoa, jälleenmyyjäksi ryhtyminen on luotettava tapa ansaita rahaa nopeasti ja kestävästi. Tämä tarkoittaa tavaroiden ostamista irtotavarana tai tukkumyyntinä ja sitten yksinkertaisesti niiden myymistä eBayssa ja/tai verkkosivuston/sosiaalisen median kautta.

Käytä välittäjiä
Samaan aikaan on myös monia muita tapoja myydä tuotteita verkossa. Yksi helpoimmista on löytää jonkinlainen välittäjä, olipa kyseessä yritys, joka auttaa sinua vai onko se jossain, joka ostaa vanhoja koruja tai vanhoja CD-levyjä. Nämä sivustot voivat tarjota sinulle nopeasti tietyn määrän käteistä ilman hälyä, mikä säästää aikaa ja epävarmuutta, joka liittyy itsesi myymiseen.

Palvelut
Jos et halua myydä voittamiasi asioita, voit aina myydä palvelusi – kunhan sinulla on netissä hyödyllinen taito. Esimerkkejä ovat kirjoittaminen, digitaalisen taiteen luominen, elokuvien editointi, musiikin säveltäminen, verkkosivustojen suunnittelu tai sovellusten koodaus. Kaikki nämä asiat voidaan myydä verkossa ja ne tarjoavat sinulle niin paljon tai vähän työtä kuin tarvitset – ja yleensä se myös maksaa melko nopeasti.
Ainoa ongelma on, että joudut käyttämään aikaa asiakkaiden mainontaan (tämä kestää noin päivän) ja saatat huomata, että et saa uskomattoman korkeaa palkkaa – ei todellakaan aluksi. Mene sivustolle, kuten eLance tai ODesk, ja katso, pystytkö kilpailemaan siellä tarjottavien hintojen kanssa. Jos etsit ylimääräistä 50 dollaria viikonloppuna, tämä on varmasti hyvä veto.

YouTube, blogit, sovellukset
Jos etsit pidemmän aikavälin tulonlähdettä verkosta, blogin pitäminen, vlogaaminen tai sovelluksen myyminen ovat kolme parasta tapaa. Nämä kaikki vievät paljon aikaa ja vaivaa sekä joitain teknisiä taitoja (jotka voidaan oppia). Jos kuitenkin olet itsevarma ja sinulla on aikaa, he tarjoavat sinulle myös parhaat palkat pisimpään ajanjaksoon asti, joten ne ovat enemmän kuin vaivan arvoisia!