Suosituimmat keskustelut itsesi kanssa ennen kuin tulet digitaaliseksi nomadiksi

“Digitaalinen nomadi” on joku, joka luopuu ylellisestä elämästä kotona matkustaakseen ympäri maailmaa ja tullakseen kirjaimellisesti nomadiksi. Heidän elämänsä koostuu jatkuvasta matkustamisesta paikasta toiseen, kuuluisien maamerkkien tutkimisesta, illan viettämisestä ja yleensä vapauden ja seikkailujen määrittelemästä elämästä.
He tekevät tämän työskentelemällä verkossa, minkä ansiosta heillä on varaa matkakustannuksiin, vaikka he eivät silti ole sidoksissa toimistoon. Se on “digitaalinen” osa.
Mutta ennen kuin ajattelet ryhtyvänsä digitaaliseksi nomadiksi, sinun tulee ensin kysyä itseltäsi tärkeitä kysymyksiä. Toki tämä on erittäin houkutteleva elämäntapa, mutta se ei myöskään ole vailla riskejä, epämukavuutta tai puutteita. Lue eteenpäin, niin tarkastelemme joitain asioita, jotka sinun on todella otettava huomioon, ennen kuin luovut olennon mukavuudesta ryhtyäksesi digitaaliseksi nomadiksi.
Voitko ansaita tarpeeksi rahaa?
Ensimmäinen asia, joka sinun on kysyttävä itseltäsi, on, pystytkö ansaitsemaan tarpeeksi rahaa työskentelemällä verkossa, jotta voit ylläpitää itseäsi matkoillasi. Tämä on todellakin melko tärkeää, sillä jos et ole, saatat joutua jumiin vieraaseen maahan.
Samalla sinun on myös kysyttävä, ansaitsetko tarpeeksi rahaa tavalla, joka ei ole liian aikaa vievä. Onko sinulla tarpeeksi vapaa-aikaa kokeaksesi paikat, joihin matkustat? Ja tuleeko sellaisista asioista kuin aikaerot ongelmaksi? Ratkaisu on luoda ensin verkkoliiketoimintasi ja testata, että se voi ylläpitää sinua, ennen kuin katkaiset siteesi ja matkustat ulkomaille. Katso ennen kuin hyppäät!
Voitko elää ilman mukavuuttasi?
Seuraava kysymys, jonka sinun on tutkittava, on, oletko onnellinen asuessasi jatkuvasti liikkeellä ja ilman tavallista tukiverkostoasi ja tarvikkeita. Tuletko olemaan onnellinen, jos joudut olemaan viikon ilman kunnollista kylpyä tai kupillista teetä? Ja kuinka paljon todennäköisesti kaipaat ystäviäsi ja perhettäsi tuona aikana?
Jälleen paras strategia tässä on testata, että voit elää tällä tavalla ennen kuin pakotat itsesi siihen. Yritä elää jonkin aikaa rajoitetuilla mukavuuksilla, tai vielä parempi, yritä matkustaa muutaman viikon tai kuukauden ajan aluksi.
Oikeudellinen ja käytännöllinen näkökohta
Sinun on myös harkittava huolellisesti suunnitelmiesi juridisia ja käytännön näkökohtia. Jos esimerkiksi aiot oleskella joissakin maissa tietyn pisteen ulkopuolella, sinun on tutkittava . Sinun on myös tutkittava alueen lakeja ja kuinka tämä kaikki vaikuttaa verousi. Itsenäisenä ammatinharjoittajana sinun on ainakin opittava tekemään omat veroilmoituksesi.
Käytännön kannalta sinun on mietittävä, minne haluat matkustaa, kuinka paljon se kaikki maksaa ja kuinka pääset kotiin tarvittaessa.
Muita vaihtoehtoja
Muista, että digitaalisena nomadina olemisen lisäksi on muitakin vaihtoehtoja. Digitaaliseksi nomadiksi tuleminen on esimerkki “lifestyle designista”. Tämä tarkoittaa, että olet luonut urasi tukeaksesi sellaista elämäntapaa, jota haluat johtaa. Työsi on verkossa työskentelemistä, jotta voit matkustaa.
Mutta on muitakin tapoja nauttia vapaudesta ja seikkailusta joutumatta ulkomaille. Mikset vietäisi paljon pienempiä lomapäiviä? Tai kenties muuttaa toiseen maahan? Tai vain tutkia ja liikkua omassa maassasi enemmän kannettavan tietokoneen mukana? Nämä ovat kaikki vaihtoehtoja, joten ota nekin huomioon, niin saatat löytää sinulle sopivimman.

Teknologia

Otsikko: Itsestään Ajava Kuorma-Autojen Tulevaisuus

Johdanto Itsestään ajavat ajoneuvot ovat yksi teknologian kiehtovimmista kehityssuunnista, ja ne ovat saaneet paljon huomiota viime vuosina. Vaikka itsestään ajavat henkilöautot ovat olleet enemmän esillä, ei pidä unohtaa itsestään ajavia kuorma-autoja. Tässä artikkelissa tarkastelemme itsestään ajavien kuorma-autojen tulevaisuutta ja niiden mahdollisia vaikutuksia liikennealan ja logistiikan alalla. Kuorma-Autojen Autonomian Edut Tehokkuus ja Kustannussäästöt Itsestään ajavat kuorma-autot […]

Read More